Electronica Gigant Roelof Kats en Zoon staat al sinds jaar en dag bekend als de lokale, kwalitatieve speciaalzaak in consumenten-elektronica en huishoudelijk apparatuur. Het assortiment bestaat in ieder geval uit een combinatie van bruingoed, witgoed en klein huishoudelijke apparatuur. Tevens kunt u ook uw inbouw apparaten kopen en laten inbouwen door Roelof Kats uit Tiendeveen.

In onze winkel hebben we nu beneden een aantal keuken opstellingen staan zodat u een indruk kunt krijgen hoe de inbouw apparatuur eruit kan zien in uw keuken. Als consument kunt u erop rekenen in onze winkel uitsluitend de beste merken op het gebied van witgoed- en bruingoed,klein huishoudelijke artikelen aan te treffen. Onze winkelmedewerkers staan altijd voor u klaar om deskundig en goed advies te geven en het juiste product voor u te vinden, perfect aansluitend bij uw wensen en mogelijkheden.

Als extra service worden grote aankopen (tot op begane grond) bij u thuis bezorgd en geïnstalleerd. In geval van defecte producten wordt snel en deskundig een oplossing gezocht. Ditzelfde geldt voor storingen. Deskundigheid en kwaliteit staan bij Roelof Kats en  Zoon dan ook hoog in het vaandel. Onze winkel is uitstekend te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.